Vi finns här! https://singelforaldrar.se Kom in och titta på vår fina sida! Vad har vi tänkt då? Jo vår affärsidé är lika enkel som den är genial. Vem som ensamstående förälder har inte varit på en dejt där den man träffar försvunnit snabbare än kvickt, snabbt som en avlöning, så snart man nämnt att man har ett eller flera barn? Vi tror ni är många som varit med om det. För vi är föräldrar och vi har varit med om det.

Varför är inte singelföräldrar mer populära på dejter med barnlösa? Kan det vara bristen på en hel natts sömn kanske? Högar med bajsblöjor eller skakandes vällingflaskan frampå småtimmarna? Det kan vara trotsiga två och ett halvt åringar eller ångestladdade nioåringar. Även rädslan för galna tonåringar och smällande dörrar gör sitt till. Men framförallt är det säkert bristen på flexibilitet som skrämmer många barnlösa. En förälder kan ju inte bara släppa allt och dra iväg till solen på Mallorca i mitten på maj bara för att man känner för det. En förälder kan ju inte ens dra iväg på en sen bio utan massor med samtal och förhoppningar om både välvilligt inställda barnvakter som samarbetsvilliga barn. Har man inga egna barn, kan den ekvationen vara svår att förstå. Och saker som är svåra att förstå, är oftast lättare att tacka nej till.

Att som förälder bli ratade enbart för att man är förälder, kan svida. Man kan vara en fantastisk person med ett skarptintellekt, ett  smittsamt skratt och härlig humor. Men är någon rädd för dina småttingar, spelar det ingen roll hur väl du spelar dina kort på en dejt.

Det vi har gjort är att underlätta för dig. Vi hjälper dig att träffa någon som vet om att du har småttingar med allt som följer med det. Som vet om och själv upplevt vaknätter, legobitar som är vassa som knivar på mörka golv, som vet om skjutsningar till aktiviteter och att mjölken på någon magiskt sätt alltid är slut, oavsett hur många liter som köpts in så sent som dagen före. Resten är vi fräcka och lata nog att lämna till dig. Men vi är övertygade om att din magiska personlighet och din charm löser resten, eller hur?!